10 stvari koje ne smeš da zaboraviš da poneseš na more

Gde god ovog leta budeš putovala tu je nekoliko stvari koje nikako ne smeš zaboraviti. Sa njima leto će ti biti lepše i zabavnije.

Naočare za sunce

Bez njih nemoj napuštati hotel. Pored toga što ti pomažu u zaštiti od sunca, čine te modernom i lepom. Najpopularnija boja ovog leta je “Rose Gold”.

A post shared by Avika (@avika_n_joy) on

Japanke

Biće ti potrebna udobna obuća ovog leta, tako da ne zatvaraj kofer bez japanki. Zbog njihove velike udobnosti imaćeš osećaj kao da hodaš po oblacima.

Ipanema Unique, 2.190 din.

Bežični punjač

Zabrinuta si da će se tvoja baterija isprazniti tokom zabavnog dana na plaži? Ne brini, samo sa sobom ponesi bežični punjač (power bank) i nastavi da uživaš!

Dušek

Ima li ičeg lepšeg od plutanja na dušeku? Ima, a to je plutanje po šarenom dušeku u obliku životinje ili voćkice! Oni su upakovani u manje kutije pa ti neće zauzimati puno prostora pri pakovanju. Sa njima počinje pravo uživanje u moru.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Torbica

Gde god da pođeš, da li je to plaža ili noćni izlazak, uvek će ti trebati torbica da u nju spakuješ telefon i šminku.Ovog leta najpoznatije su rozikaste i jarke boje.

Glam Up, 4.990 din.

Šešir

Ne zaboravi da zaštitiš sebe od jakog sunca, pored kreme za sunčanje ponesi i moderni šešir koji će pored zaštite, tebe učiniti još lepšom.

Glam Up, 1.990 din.

Fotoaparat

Fotografije za instagram i ostale društvene mreže dobiće puno lajkova ukoliko budu visoke rezolucije. Na odmor obavezno ponesi i fotoaparat i sa njim zabeleži najzanimljivije događaje.

Letnji kimono

I ako ti je kupaći mokar, kimono će ti pomoći da to prikriješ, a pored toga izgledaćeš fenomenalno.

Nakit

Kada se spremiš za izlazak primetićeš da ti nešto nedostaje, a to je nakit. On će učiniti tvoju kombinaciju mnogo modernjom.

A post shared by Obradovic Jelica (@__musthave__) on

Slušalice

Na putu, plaži ili u hotelu, slušalice su nešto bez čega ne možemo provesti dan, uz njih ćete se opustiti i uživati u letu.

Autor: Kristina Lučković, UMS, Letnja škola novinarstva

Foto: Thinkstock i PR

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.