10 stvari koje sve devojke rade u svojim sobama, ali ne žele da priznaju

Tvoja soba je tvoje malo carstvo i u njemu važe samo tvoja pravila! Ok, možeš tako da razmišljaš, ali priznaj da se ponekad baš opustiš u njoj i radiš stvari koje… pa nisu baš dobre. Budi iskrena, pre svega prema sebi i priznaj da ti je bar pola ove liste jako poznato.

1. Kada prospeš nešto na tepih, nogom ga razmažeš u nadi da će se tako osušiti i neće ostati fleka.

2. Zaboravljaš da iskorišćene čaše i tanjire vratiš gde ime je mesto, pa u nekom momentu shvatiš da je pola kuhinje na tvom radnom stolu, ili pored kreveta.

3. Jedeš grickalice u krevetu dok gledaš omiljenu seriju, ili film, a onda se ujutru probudiš sa komadićima istih zalepljenim po svom telu.

4. Odeća koju obučeš jedan dan, nije dovoljno čista da je vratiš u orman, a ni dovoljno prljava da je baciš na pranje, pa je tako odlažeš na stolicu, a onda izvlačiš omiljenu majicu ispod hrpe naslagane garderobe.

5. Ostavljaš vlažan peškir na krevetu nakon tuširanja, ili pranja kose, zato što kasniš u školu i računaš osušiće se dok se ne vratiš, a onda zatekneš mokru fleku.

6. Kada ti puder kapne na posteljinu, praviš se da se ništa nije desilo i nastavljaš da spavaš u njoj.

7. Dok sečeš nokte desi ti se da se neki delovi razlete po sobi i padnu na tepih, a tebi ne pada na pamet da ih tražiš… dok ne nagaziš na neki!

8. Sve što ti se u nekom trenutku učini nevažno, guraš ispod kreveta i onda shvatiš da je to skladište preko koga spavaš, veće od onog u vašoj kućnoj ostavi.

9. Na jedan ofinger kačiš po nekoliko košulja, bluza i džempera, a onda ti nije jasno zašto su stalno izgužvane i zašto ti se vešalice za garderobu lome.

10. Nosiš više pidžama i sve njih stavljaš ispod jastuka, ili jorgana, pa ti se desi da kada poželiš da obučeš potpuno čistu posle kupanja, shvatiš da si sve nosila bar jednom i nisi ih odnela na pranje.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.