3 ljubavne greške koje snažne devojke nikada neće napraviti

Neke poteze u ljubavi zaista nije moguće objasniti. Kada Kupidon, ali i dosada zakucaju na naša vrata, obično nam se razum pomuti te ne rasuđujemo kao i inače. Međutim, zarad naše sreće i našeg osmeha, ne smemo odstupati od stavova u koje verujemo, ma koliko da smo zaljubljene ili dokone. U nastavku teksta saznajte koje greške snažne devojke nikada ne prave.

Ne mire se sa bivšim dečkom samo zato što su usamljene

Snažne devojke se nikada ne vraćaju na staro, pogotovo se ne mire sa dečkom koji im nije doneo nikakvo zadovoljstvo i sreću u životu. Možda vam bivši daje znakove da je ponovo zainteresovan za nas, ali u takvim trenucima ne zaboravite da se prisetite zašto ste raskinuli vezu. Da je sve bilo bajno i sjajno, on ne bi bio bivši.

Nemaju potrebu da dečka prave ljubomornim

Neke devojke su spremne na sve kako bi u svom dečku probudile ljubomoru jer smatraju da je to jedini dokaz ljubavi. Paaaa, ne! Ovo je i te kako pogrešno mišljenje. Nije lepo, a i bespotrebno je buditi nečiju nesigurnost samo da bi se osećale dobro u vlastitoj koži. Mala doza ljubomore je uvek zdrava, ali samo kada je u pitanju “prirodna” reakcija. Upamtite, namerno izazivati ljubomoru dugoročno nije dobro ni za jednu vezu.

Ne čekaju njegov poziv ili poruku

Sedenje uz mobilni telefon i besomučno posmatranje ekrana je tako iscrpljujuće. Njegovog poziva ili poruke nema, pa šta sad? Iako vas osećanje tuge u tim trenucima preplavi, budite jake i ne dozvolite da vas ovakva sitnica izbaci iz koloseka. Nikada nikoga nemojte čekati već gledajte napred! Zaslužujete muškarca koji želi da vas čuje i da razgovara sa vama, a ne nekog balavca koji se igra sa vašim osećanjima!

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.