5 pametnih načina da pitaš simpatiju za broj telefona

Ono što stvarno, stvarno želiš je da imaš broj telefona tvoje simpatije. Želiš da se dopisuješ i da se čujete svakodnevno. Da bi dobila njegov broj, moraš da imaš dobar razlog za to, a mi ćemo ti u tome pomoći. Srećno!

1. Domaći zadatak
Ovo je najjednostavniji način. Ukoliko je tvoja simpatija u istom razredu kao i ti, možeš bez problema da mu tražiš broj kako bi ti pomogao sa domaćim zadatkom. Ako se razboliš ili iz nekog razloga ne možeš da dođeš u školu, eto razloga da razmenite nekoliko poruka. Ili radite u istoj grupi na nekom projektu? Još bolje! Uzmi mu broj kako biste da se dogovarate oko projekta.

2. Van nastave
Viđaš simpatiju samo pre ili posle škole, ali nikako da se nađete u isto vreme na istom mestu? Probaj da saznaš koji su mu hobiji, čime se bavi u slobodno vreme, pa se i ti za istu stvar zainteresuj. To je dobra prilika da razmenite brojeve telefona, takođe.

3. Muzika, filmovi, TV serije
Znaš da ti i tvoja simpatija gledate iste filmove ili pratite iste serije? Odlično! Popričaj sa njim o tome, oduševi ga svojim poznavanjem iste, pa možete i tada razmeniti brojeve telfona kako biste komentarisali o muzici koju volite ili filmovima i serijama. Na ovaj način ćete se još više zbližiti.

4. Utakmice
Većina momaka obožava da prati sport, pa im je zanimljivo kada se i mi devojke za to zainteresujemo. Pitaj tvoju simpatiju da ti prenese šta se desilo na poslednjoj utakmici, jer nisi stigla da ispratiš od obaveza. Kaži da bi volela da znaš rezultat ili šta se desilo, to će im biti jako zanimljivo.

5. Zajednički prijatelji
Ukoliko imate zajedničke prijatelje, to je najbolji način da se i vas dvoje još više zbližite. Pokušaj da nagovoriš zajedničke prijatelje da naprave grupni čet, kako bi vas dvoje mogli da dođete u kontakt. Onda kada stupite u kontakt, sve će biti mnogo lakše.

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.