7 nesavršenosti na devojkama koje muškarci obožavaju

Ovaj tekst ti neće govoriti šta trebaš da radiš kako bi ga osvojila… Suština ovog teksta je da shvatiš da je najbolje kada se opustiš i budeš svoja.

Uživanje u hrani

Verovatno na dejtu paziš šta naručuješ i trudiš se da u tvom tanjiru uvek bude salata ili nešto zbog čega nećeš biti sva zamazana. Međutim, muškarcima je baš slatko kad uzmeš pljesku, jer onda znaju da pored tebe mogu da se opuste i uživaju.

Lapsusi

Ne treba da te brine ako neko slovo ne izgovaraš pravilno ili ako napraviš previše lapsusa, bar kada je dejt u pitanju. Tom lapsusu ćete se sigurno smejati kasnije i ostaće super sećanje na dejt.

Kikotanje

Svi imamo trenutke u kojima se toliko zasmejemo da zvučimo kao Sandra Bullock u filmu “Miss tajni agent”. Zaboravi na ustručavanje, dejt i treba da bude zabavan! Zato se slobodno kikoći koliko želiš.

Stomačić

To što nemaš zategnut stomak može da smeta samo tebi i da ti uruši samopouzdanje, koje je za muškarce mnogo važnije od toga da budeš fit.

Ožiljci i strije

Ožiljci su dokaz da smo živi, da smo nešto u životu prošli, baš poput bora i zato nema razloga da ih sklanjamo i da ih se stidimo.

Smotanost

Ne postoji čovek koji je u svemu spretan i koji se nikada nije izblamirao. Biće mu drago da ti pomogne u stvarima u kojima si trapava, kao što ćeš i ti njemu pomoći kada on nešto ne ume da uradi.

Nesavršeni zubi

Holivud nam je nametnuo lažni porcelanski osmeh kao princip lepote, ali mi ne tražimo to već težimo osmehu sa karakterom. Zato nemoj da bacaš gomile novca kako bi u ustima imala nisku bisera, jer je mnogo važnije šta ćeš njima izgovoriti.

Izvor: The Talko

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.