9 stvari koje devojke potajno obožavaju kod momaka

Momci često znaju da budu iritantni i najčešće nas nerviraju zbog gluposti i sitnica. S druge strane, znaju da budu i beskrajno šarmantni. Samo bi češće mogli da koriste tu osobinu, je l da? Nadamo se da će shvatiti da svaku devojku srećnom čine sitnice, a pod sitnicama većina devojaka podrazumeva… Šta?

Obožavamo da ih posmatramo dok se igraju sa decom

Nešto u tome je neodoljivo. Naročito kada vidite osmeh na mališanovom licu dok uživa u druženju sa vašom simpatijom, zar ne? Pažnja usmerena na najmlađe zahteva dosta truda i posvećenosti i zato kada vidite da vaš dragi uživa u tome, znajte da će se svakoj situaciji posvetiti maksimalno, pa tako i vama. A to je ono što je najbitnije.

Volimo kada kuvaju

Kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali to se podrazumeva i kada su devojke u pitanju. Obožavaaamooo da jedemo i vreme je da počnemo da uživamo u tome. Nekada možemo preskočiti brojanje kalorija! Kada muškarac kuva, pogotovo tvoje omiljeno jelo, znaj da mu značiš. Baš, baš.

Ima i džentlmena, da

Ko ne mašta o dečku pored kojeg se svaka devojka oseća kao dama? Otvaranje vrata, pomoć pri oblačenju i skidanju kaputa, privlačenje stolice… Prelepo, zar ne? 🙂

Kada zna da svira neki muzički instrument

via GIPHY

Kada vidimo muškarca da svira instrument, bilo da je u pitanju klavir, gitara, violina ili bubanj, ostajemo bez daha. Savršeni beat nam iznova i iznova može izmamiti osmeh.

Divimo se muškarcima koji su odgovorni

Svaka devojka traga za inteligentnim muškarcem. Maštaju o tome da im simpatija pomaže u rešavanju zadataka iz matematike i fizike. Još kada im napiše temu iz srpskog jezika… Pa to prosto mora biti savršen muškarac! Još kada se na sve ovo doda i odgovornost, rezultat je jasan. On je definitivno osvojio njeno srce.

Strpljenje je veliiiiki plus

Priznajmo, devojkama uvek treba dosta vremena da se spreme za izlazak. Kada nađete muškarca koji prihvata vašu neodlučnost i kašnjenje, čuvajte ga, retki su takvi.

Volimo i kada imaju osećaj za modu

Svaka devojka uživa da bude u društvu lepo i sa ukusom odevenog muškarca. Da se razumemo, dečaci ne moraju da budu modni eksperti, bitno je da znaju kako da izgledaju u svakoj prilici.

Parfem je nezaobilazan

Devojke uživaju u mirisima. Kada muškarac nosi lepu i pravu notu parfema, vreme staje.

Smisao za humor je presudan

Smeh je najveće i najlepše zadovoljstvo u životu svake osobe. Kada se sve sabere i oduzme, bitno je da imaš osobu koja će znati da ti izmami osmeh i kada ti je najteže.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.