Always i MIlica Mandić u borbi protiv straha od neuspeha

Tokom puberteta samopouzdanje devojčica naglo opada. Najnovije istraživanje Always Confidence and Puberty Survey je pokazalo da se polovina devojčica oseća paralizovano strahom od neuspeha tokom puberteta. Ovaj strah je toliko intezivan da se mnoge devojčice ustručavaju da iskoriste važne prilike za razvoj tokom ovog perioda, kao što su prihvatanje izazova i isprobavanje novih stvari. Kompanija Always, svetski lider na polju ženske nege, je za svoju misiju postavio zaustavljanje ovog pada samopouzdanja kroz menjanje načina na koji devojčice doživljavaju prepreke i ohrabrivanje da neuspeh prihvate kao deo učenja koji je od krucijalnog značaja za njihov razvoj.

– Jako je važno da svi mi prilikom neuspeha, kada nam ne ide sve kako smo planirali, shvatimo da to nije strašno! Naprotiv, normalno je. Tada je samo bitno podići se i izvući najviše iz tog iskustva. I ja sam doživljavala neuspehe, suočavala se sa povredama, ali sam uvek nastavljala dalje, nisam dozvolila da me to sputa, već sam iskoristila da me ojača i načini mudrijom – rekla je naša olimpijska sportiskinja, tekvondistkinja Milica Mandić.

Ne bi li bolje objasnio ovaj problem i inspirisao devojčice da nastave da se bore, Always je lansirao novi #LikeAGirl video koji bi trebalo da prenese poruku svim devojčicama da neuspeh iskoriste kao inspiraciju.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.