SOS: BFF masturbira

PROBLEM: Imam super drugaricu i često jedna kod druge idemo da spavamo. Nedavno me je pozvala da dođem da prespavam kod nje. Super smo se zezale i nekako smo počele da pričamo o momcima, ljubljenju, seksu. Odjednom me je ona pitala da li je masturbiram ponekad i priznala mi je da ona to radi redovno. Nikad nisam to radila, i to sam joj priznala. Od toga dana stalno o tome razmišljam i nekako mi je neprijatno kad se nađem pored nje. Je li ona čudna?

SAVET: Ne, tvoja prijateljica nije čudna. Većina mladih, a i odraslih masturbira s vremena na vreme. Na taj način tinejdžeri istražuju svoju seksualnost i svoje telo, a kasnije kad pronađu partnera, mnogo su opušteniji u seksu. Dakle, nema ništa izopačeno ni čudno u masturbiranju.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredila: Sanja Matasić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.