Biljana Stojković je UNICEF ambasador!

Utorak 20.novembar bio je važan za HEJ! ekipu zbog konferencije posvećene tinejdžerima – #mtsTeenTalk2018. Ali 20. novembar je uvek poseban dan jer se tada obeležava Svetski dan deteta, koji se od 1989. godine slavi u celom svetu na ovaj dan.

Tog dana je upriličeno mnogo dešavanja ovim povodom, a onaj koji ćemo mi izdvojiti je taj da je direktorka UNICEF-a u Srbiji, Regina De Dominicis objavila da je četrnaestogodišnja Biljana Stojković iz Subotice postala promoterka UNICEF-a za mlade. Ona je među mladima poznata i priznata vlogerka i influnserka.

– Velika mi je čast što sam i zvanično postala deo porodice UNICEF-a. Učiniću sve što je u mojoj moći da pozovem mlade koji me prate i slušaju da zajedno učinimo više da se naš glas čuje, ali da ne govorimo samo o problemima nego da zajedno pokušamo da nađemo rešenja. I U-Report koristimo kao platformu preko koje ćemo to moći i da postignemo – izjavila je tom prilikom Biljana koju obavezno zapratite na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

She conquered her demons and wore her scars like wings🌪👼🏻 Ako čitaš, pročitaj SVE: Haj drugari!!! Okej psihički se pripremi… Danas izlazi jedan video. Dobro si pročitao. Ne znam u koje dobra, internet me ubija u pojam ali kad bude bio javan biće to (po mom mišljenju) najbolji video na ICML kanalu. PLUS U video sam spomenula nešto što se zove #GoBlue #plavozasvakodete izazov u kojem vi, ako želite, možete da učestvujete. Svetski dan deteta je 20.11. i povodom njega UNICEF je odlučio da vas izazove da postavljate slike na svojim društvenim mrežama (sa blavom tematikom) uz hashtag #GoBlue i #plavozasvakodete. Takodje, ja ću do 20. svake srede i subote na svom IG Story-u podeliti one postove za koje smatram da su najkreativniji. Izaberi promenu. Srećno💞

A post shared by Bilja(na) Stojkovic (@i_create_my_life) on

Priredila: Ivana Grabrović

Foto: UNICEF

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.