Četiri razloga zbog kojih muškarac neće reći da vas voli

Verovatno najgora stvar koja može da se dogodi devojci je da kaže dečku da ga voli, a da joj on na to ništa ne uzvrati.Osim što se osećaju razočarano i posramljeno mnoge devojke se tada osećaju kao da su pogrešile i poranile sa time, a ima i onih koje krive sebe za novonastalu situaciju.
Imajte u vidu da je problem u vašem dečku, a razlozi mogu biti razni…

Nije siguran u budućnost vaše veze 
Lepo vam je u vezi, ali on još uvek nije izjavio ljubav? Možda mu treba više vremena kako bi uvideo koliko ste jako povezani.
Osim što verovatno nije siguran u budućnost vaše veze, drugi razlog može biti da on želi da upoznate njegovu najužu porodicu, pre nego što vam izgovori te dve bitne reči.

Ima strah od vezivanja 
Iako su svi muškarci različiti, veliki broj njih ulazi u vezu plašeći se dugoročnog vezivanja.
Samim tim, čak i da vas veoma voli, on se može plašiti da pokaže svoja osećanja, znajući da uz to slede i mnoga očekivanja. Najbolje je da mu date vremena i, kada osetite da je pravi trenutak, porazgovarate o ovoj temi.

Možda je to rekao neverbalno 
Već mnogo puta smo čuli za dobro poznatu izreku ”Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere’, a ona odlično objašnjava ovu situaciju.
Dok devojke često vole konkretno da kažu šta osećaju, jači pol umesto rečima, to pokazuje sitnim delima. Razmislite o načinu na koji vas ljubi, drži za ruku, grli i savetuje.

Ne oseća potrebu da to kaže 
Emocionalne potrebe muškarca su veoma često drugačije od emocionalnih potreba žena.
Dok je nežnijem polu od izrazitog značaja da verobalno izjavi svoju ljubav, muškarci mogu smatrati da to nije toliko bitno.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.