Da li je strah toliko strašan?

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera Milan Inić Yasserstain će u četvrtak 6. jula od 20 časova održati motivaciono predavanje na temu “Da li je strah toliko strašan”. Predavanje se realizuje u okviru projekta “Lepo mi je, jer tako želim” koji organizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj “Lepo mi je”.

Ovaj mladi jutjuber kog prati pola miliona pratilaca, kroz svoj kanal komičnim, zabavnim i edukativnim skečevima približava deci i mladima razne načine i stilove življenja. Bavi se volonterskim i humanitarnim radom i učestvuje u brojnim akcijama čiji je cilj podizanje svesti mladih o različitim važnim društvenim temama. Godine 2015. proglašen je i za mladog heroja.

U okviru projekta “Lepo mi je, jer tako želim” posetioci UŠĆA su već imali priliku da čiju Marinu Maljković i Zoricu Tomić, koje su svojim predavanjima ne samo oduševile prisutne, već i uspostavile odličnu interekciju sa publikom koja se aktivno uključila u diskusiju.

Do kraja godine, u ulozi predavača će se naći pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo, glumac Nebojša Glogovac i grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.