SOS: Da li da depiliram ruke?

PROBLEM: Imam puno dlaka na rukama i primećuju se jer su baš crne. U školi jedna od mojih drugarica takođe ima maljave ruke, a iako su njene dlake manje vidljive od mojih, rekli su joj da je – vukodlak. Mene je sramota da nosim majice kratkih rukava, nekako sam se provukla na kraju školske godine, ali se plašim septembra. Ja želim da depiliram ruke, ali moja majka kaže da ću posle da se kajem. Šta da radim?
Aleksandra

SAVET: Najbolje je da posetiš neki kozmetički salon i pitaš ih da li, za početak, postoji mogućnost da ti posvetle dlake, pošto iz tvog pisma vidimo da se tvojoj mami ideja oko depilacije baš i ne dopada. Milioni devojaka širom sveta depiliraju ruke, tako da nam nije baš najjasnije što bi se ti pokajala zbog toga. Naravno, nemoj to da radiš sama, već depilaciju zakaži u salonu. Postoji i opcija epilacije, to je trajno uklanjanje dlaka, ali to je skuplja varijanta, pa ćeš s time verovatno morati da sačekaš dok ne počneš sama da zarađuješ.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.