Do savršenih fotki na Instagramu uz pomoć ovih pet aplikacija

Ako nije objavljeno na Instagramu, kad se nije ni dogodilo, zar ne? Kad je reč o fotografijama na Instagramu, većina nas želi da one izgledaju što lepše, da su boje na njima efektne te da naš ceo profil izgleda ujednačeno i estetski besprekorno.

Ako želiš da saznaš kako to postići, u nastavku ti donosimo pet aplikacija za obradu fotografija koje moraš isprobati.

🌹

A post shared by Lea Stankovic 👑✨💖 (@lastankovic) on

1. VSCO
Gotovo da nema Instagram influensera koji neće spomenuti ovu aplikaciju kao jednu o kojima je ovisan. Aplikacija nudi velik izbor efekata, filtera i alata za uređenje fotografija.

2. Snapseed
Još jedna aplikacija popularna među influenserima. Pomoću nje fotkama možete dodati sjaj i ukloniti nepoželjne detalje.

👙 @bonatti_underwear

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

3. Facetune
Ova aplikacija je idealna za sve ljubitelje selfieja, jer omogućuje uređivanje kože, izbjeljivanje zuba, lagano fotošopiranje i još mnogo toga. Ako si ikad na Instagramu naletela na fotoku neke poznate osobe čija je koža besprekorna, a zube si zamenila za bisere velika je verovatnoćatda je fotka sređena Facetuneom.

4. Afterlight
Ova aplikacija će ti pomoći ako rasveta prilikom snimanja nije bila idealna. S njom možeš da posvetliš već snimljene fotografije te istakneš detalje i boje.

5. Preview
Kao što joj samo ime govori, ova aplikacija omogućuje ti da pre objave vidiš kako će se fotografija uklopiti na tvoj newsfeed te da ga isplaniraš. Nakon što uneseš fotografije koje želiš da objaviš u aplikaciju, ona će ti prikazati kako bi tvoj newsfeed izgledao. Fotografije potom možeš pomerati i dodatno uređivati, ali i isplanirati opis fotke.

Izvor: Index.hr

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.