Goca Tržan dolazi na #mtsTeenTalk2018!!!

Prvi Teen Talk održan je 2013. godine i mnogi nisu verovali da ovakva konferencija ima potencijal, ali na sreću svih tinejdžera i onih koji veruju u njih družimo se 20. novembra u Domu omladine na šestom po redu Teen Talku.

Pokrovitelj konferencije je zadovoljstvo kompanija Telekom Srbija sa brendom mts i ponosni smo što ćemo zajedno sa njima pokušati da odgovorimo na mnogobrojna pitanja koja muče današnje tinejdžere.

Konferenciju će otvoriti gradonačelnik Beograda, Prof. dr Zoran Radojičić, a tokom dana ćemo razgovarati o različitim temama.

A ko će još biti među govornicima pitate se vi?  Sa nama će biti i Goca Tržan.

Goca će tako biti učesnica panela “Sjaj i beda društvenih mreža”. Pričaćemo o tome koliko je to što tvoji prijatelji i uzori kače na Instagram stvarno i da li to treba da bude nešto što te određuje? Pokušaćemo da damo odgovor na pitanje kako koristiti društvene mreže na pravi način i ne povređivati svoje vršnjake?

A mi smo iskoristili priliku i postavili Goci tri pitanja uoči same konferencije.

Posmatrajući svet oko nas nekako nam se čini da je deci danas mnogo teže da se “snađu” u procesu odrastanja. Da li delite naše mišljenje i kako im možemo pomoći da tom putu odrastanja?

– Svako vreme nosi svoju težinu,realno je da su klinci danas pod većim stresom jer se sve što im je važno dešava na socijalnim mrežama. A tamo je sve depersonalizovano i jedino sšo mogu da im dam kao savet je Ignorišite, proći će.

Da li pratiš šta tvoja ćerka radi na internetu?

– Da ali ona to ne sme ni u ludilu da sazna.

Danas smo svi na mobilnim telefonima….Koliko su nam društevne mreže promenile život?

– Kompleksna je to priča zaista. Puno nam je olakšano ali istovremeno je i sve toliko izbanalizovano da nam deca gube radoznalost, elementarno su nepismeni i socijalno zatupljeni.

Radujemo se sutrašnjoj konferenciji, a ako i ti želiš da budeš deo publike obavezno dođi u Dom omladine!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.