Kako da se dopadneš sestri svog dečka

Normalna je potreba da te prihvati porodica tvog dečka. Verovatno najbitnija osoba sa kojom treba da uspostaviš dobar odnos je njegova sestra. Ako se osećaš nesigurno dok si u njenom društvu, znaj da nisi jedina. Veliki broj devojaka se muči sa nesigurnošću kada se upoznaju sa sestrom svog dragog.

Sestre su svojoj braći nalik doživotnim najboljim prijateljima sa kojima su krvno povezani. Čak i ako se svađaju često i idu jedno drugom na nerve, oni su odrasli zajedno i napravili zajednička isustva koja su njihovu vezu učinila neraskidivom.

Ona sigurno ima mnogo priča o njemu koje bi te nasmejale i nakon nekog vremena će ih sigurno podeliti sa tobom. Za sad, možda će biti ljubomorna i pomalo tužna što njen brat sad posvećuje svu svoju pažnju drugoj devojci. Nemoj da se brineš previše, to nije zbog tebe već je ona vrlo vezana za njega. Mi imamo nekoliko saveta pomoću kojih bi mogla da izgradiš dobar odnos sa njom i olakšaš i njoj i sebi da se opustite.

Pozovi je na druženje
Odlazak u šoping ili na piće da se osvežite po toplom vremenu je savršen dačin da joj staviš do znanja da ti je stalo da je bolje upoznač. Ako si previše nervozna da budeš nasamo sa njom, predloži da i ona pođe sa tobom i tvojim dečkom kada budete išli u provod. To je super način da vidiš kakav je ona karakter, a obema će sigurno značiti što je on tu.

Uputi joj kompliment
Ali ne neprekidno. Ako padneš u nesvest zbog njene trenerke odmah će znati da se foliraš. Nemoj da tražiš svaku sitnicu koju možeš da pohvališ. Takođe, ne budi neiskrena, to se vrlo lako oseti. Opusti se i budi svoja. Kada ti se zapravo sviđa nešto što ona nosi ili je kolač koji je napravila stvarno ukusan, stavi joj to do znanja. Iskreni komplimenti će joj značiti i ulepšaćeš joj dan.

Reci joj šta voliš kod njenog brata
Sestra tvog momka, kao i većina sestara, želi da zna kakve su ti namere i ne želi da na kraju njen brat bude povređen. Ako joj poveriš šta ti je kod njega simpatično ili smešno, videće da nije površno nego da ti želiš vezu koja će potajati.

Pronađite zajednička interesovanja
Možda deluje kao da nema ništa što obe volite, ali sigurno postoji nešto u čemu obe uživate. Sledeći put kad odeš kod dečka na ručak pričaj sa njom i sigurno će pomenuti šta je interesuje, bilo to da voli da vozi skejtbord ili gleda neku strava seriju ili koju šminku koristi. Uvek je prijatno kada nekoga zanima ono što se tebi sviđa, pa tako i njoj. Ako uspeš još i da nađeš nešto što obe volite, eto vam prilike da se zbližite.
Zapamti da je bitno da i ti pokažeš trud jer je tvom dečku sestra jedna od najbitnijih osoba u životu. Ako ti se čini da ne napredujete nakon sledećeg viđenja strpi se malo i probaj ponovo ili, na kraju krajeva, pitaj dečka za savet. On je ipak najbolje poznaje i moći će da ti pomogne da joj bolje priđeš.

Priredila: Milica Milovanović

Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.