Kako da smuvaš momka o kom maštaš?

Da li si ikad doživela ljubav na prvi pogled i istog trenutka počela da razmišljaš o budućnosti sa tim frajerom? Misliš da nema šanse da ga smuvaš? Pazi ovo! HEJ! ti daje 10 saveta kako da ga oboriš s nogu! 😉

Prvi utisak je najbitniji
Nikada nećeš biti u prilici da popraviš prvi utisak. Zato se super skockaj. Naravno, neka to ne bude ništa preterano, niti napadno, malo šminke i slatka frizurica biće sasvim dovoljni. Ukoliko frajer tvojih snova još nema pojma da postojiš, u prednosti si. Njegov prvi utisak zavisiće od toga kako ćeš mu se predstaviti. Nemoj da se plašiš, i momci isto uživaju u flertovanju.

Smej se
Većina frajera obožava devojke sa smislom za humor. Sitne životne promašaje mnogo lakše ćeš podneti ukoliko se nasmeješ samoj sebi. Ako si pomalo čudna ili šeprtlja, smisao za humor ti može biti od velike pomoći. Uz malo vežbe ljudi će se smejati s tobom, a ne tebi. Osim toga, svako je mnooogo lepši sa smeškom na licu.

Budi zainteresovana za sve što priča
Budimo iskreni, niko nije interesantan sve vreme. Ideja nije da uvek budeš zainteresovana, već da deluješ tako. Momci vole pažnju. Što više on bude ubeđen da tebe stvarno zanima ono što ono priča, više će ti se otvoriti. Kontakt očima je veoma bitan faktor. Uvek ga gledaj pravo u oči. I ne zaboravi važnost govora tela.

Odaberi neku “mušku” stvar i totalno otkini na nju
Činjenica je da momci dele ista interesovanja kada su u pitanju sport & kola. Baci pogled na njegov profil na MySpaceu ili Facebooku. Otkrij šta ga interesuje u životu i informiši se o tome. Sprovedi pravo malo istraživanje i potrudi se da zapamtiš neke stvari koje ćeš kasnije u konverzaciji sa njim upotrebiti. Momci su uvek impresionirani kada se devojke razumeju u muške stvari.

Pronađi zajednička interesovanja
Ukoliko znaš da imate zajednička interesovanja, iskoristi to. Mnogo je lakše ćaskati o stvarima koje kapiraš. Ukoliko ih nemate, najbolje da proćaskate o svekodnevnim temama, pa se na osnovu toga upustite u neke dublje razgovore.

Iskrenost, pre svega
Iskrenost je najdelotvornija u stvaranju bilo kojeg odnosa, zato budi otvorena i iskrena i prema potencijalnom momku. Iako većina devojaka misli suprotno, većina frajera ceni iskrenost. Sa iskrenošću dolazi i poverenje, pa nikada nećeš morati da se plašiš otkrivanja mogućih mračnih tajni.

Ne budi očajna
Uvek glumi cool ribu. Šta god da činiš, NI SLUČAJNO nemoj da mu priznaš da nikada nisi imala momka i li da si totalno i ludo zaljubljena u njega. Očajne devojke ih užasno nerviraju. Namesti situaciju da se on prvi zainteresuje za tebe. Ukoliko i dobiješ njegov broj moba, nemoj prva da ga zoveš, već sačekaj da se on javi.

Budi ono što jesi
Nikada se ne pretvaraj da si nešto što nisi i nauči da se osećaš super u svojoj koži. Svako je poseban na svoj način. Fokusiraj se na svoje dobre strane i osobine i pokaži mu ih u punom sjaju. I zapamti: treba da budeš što opuštenija! Ćaskanje će, u tom slučaju, ići mnogo lakše.

Samouverenost pali
Samouverenost je seksi. Ovo je najbitnija stavka koju moraš da zapamtiš, ali ona takođe može da bude i najteža. Ne moraš da budeš najlepša devojka u sobi da bi privukla pažnju svih frajera, moraš samo da budeš najsamouverenija. Ukoliko se ponašaš kao da si posebna i drugačija od ostalih, potoje šanse da ćeš ga lako ubediti da sam otkrije šta te to čini tako neodoljivom. I zapamti, uvek hodaj podignute glave, zabaci ramena i uvuci stomak. Oh, i naravno, ne zaboravi svoj najlepši osmeh.

Kaži šta misliš
Nemoj da se plašiš da kažeš svoje mišljenje o nečemu. Većina momaka voli devojke koje preuzimaju inicijativu u razgovoru. Nikada se ne ustručavaj da mu kažeš šta stvarno misliš o nečemu, bez obzira na to kako bi mogao reagovati. I uvek se trudi da ti budeš ta koja vodi razgovor, jer muškarci više vole da budu vođeni, nego da vode.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.