Kakve devojke su meta za loše momke i da li ste i vi među njima?

Postoje tipovi devojaka koje loši momci biraju sa razlogom – jer, umesto da se oni menjaju u vezi, s vremenom počinju da menjaju nju, ona gubi svoj identitet, a on manipuliše s njom.

Imaju nisko samopouzdanje 

Problematični muškarci strahuju od samouverenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene oni se osećaju moćno.

Dobre i drage 

Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lakši, jer će često moći da rade šta žele. Svesni su da im takav tip žena neće prigovarati.

Previše osećajne 

Kaže se kako se suprotnosti privlače, i to može zvučati romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima… A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti.

Razočarane u ljubav 

Nije lako preboleti nekoga koga ste voleli ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povredio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače. Tada iskorišćavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili što žele.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.