Kakve poklone kupiti za novu godinu?

Bliže se novogodišnji i Božićni praznici, a magija koju donosi Deda Mraz je svuda oko nas. Proleću pahuljice, svuda se mogu videti svetlucavi lampioni, a praznična euforija polako počinje da nas obuzima. Ovo je vreme kada su naše misli obuzete smišljanjem idealnih novogodišnjih poklona za naše najdraže ljude. Nema ništa lepše od hrpe poklona koja se nalazi ispod jelke i mnoštvo nasmejanih lica koja ih otpakuju i oduševljavaju se njihovim sadržajem. Pošto se svi mučimo oko pravog odabira poklona, evo par ideja kome biste mogli šta da kupite:

Roditelji
Roditelji će, naravno, biti presrećni bilo kakvim znakom pažnje, makar i najmanjim. Njima je dovoljan poklon što nas imaju u životima, ali red je da i mi njima nešto poklonimo. Kupite im nešto što mogu dugo da čuvaju-uramite sliku na koju su oni odavno zaboravili, sa nekog zajedničkog putovanja ili neke proslave; istu takvu sliku možete staviti u snežnu kuglu, pa će taman biti u duhu ovih praznika. Kupite im omiljene slatkiše i dajte im jedan ogroooman zagrljaj i zahvalite im se što su vam podarili život.

Najbolja drugarica/drug
Prijatelji su nam u životima prisutni skoro svakog dana, i nekad je, iako ih dobro poznajemo, jako teško odabrati im adekvatne poklone. Devojkama je, doduše, dosta lakše kupiti neki poklon, jer postoje sitnice kojima se oduševljavamo. Drugarici kupite neki komad nakita, lepe minđuše ili matching narukvice koje ćete nositi zajedno. Ili joj kupite neku lepu mirisnu sveću koju može držati u sobi. Ili nešto od šminke ili odeće. Napravite joj bedž sa likom njenog omiljenog muzičara ili magnet za frižider sa vašom slikom. Kupite joj nešto što je podseća na vas i čega će moći zauvek da se seća. Drugu, pak, možete kupiti neku sportsku majicu, ukoliko je sportski tip. Možete mu kupiti nešto od školskog pribora što ste primetili da nema. Sigurna sam da, šta god da dobiju, osmeh će krasiti njihovo lice.

Dečko/devojka
Pokloni za dečka/devojku mogu biti slični kao za društvo. Razmislite o interesovanjima svog partnera. Šta voli, šta ga oduševljava, šta bi voleo da ima. Kupite mu privezak za ključeve, ukoliko vozi kola. Neki dobar duks (ovo je univerzalno, i mi devojke bismo volele da dobijamo XXXL dukseve :D). Videla sam i par stranica na Instagramu koje prave unikatan i neobičan nakit koji takođe može biti univerzalan, samo pustite mašti na volju.

Brat/sestra
Bratu ili sestri kupite ono što stalno uzimaju od vas, a nikako da kupe sebi. Dezodorans, majicu, labelo, torbu, ili šta god da vama vaš brat/sestra stalno uzima bez pitanja, kupite im pa da se u novoj godini svađate oko jedne stvari manje 🙂

Nadam se da ste inspirisani i da sada možete krenuti u novogodišnji šoping!

Tekst: Nikoleta Jovičić

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.