Kanal Viasat Nature obeležava Svetski dan životinja

Naučnici su dokazali da divlje životinje poput pandi, orangutana, tigrova i lavova možda neće doživeti 2020. godinu. Ako se postojeće stanje ne promeni, u naredne dve godine izgubićemo dve trećine populacije kičmenjaka. Na Svetski dan životinja, kanal Viasat Nature želi da istakne opasnosti sa kojima se divlje životinje suočavaju, ali i da proslavi lepotu prirodnog sveta. Ovaj kanal će, 4. oktobra, tokom celog dana prikazivati različite aspekte života životinja, emitovanjem svojih najpopularnijih emisija.

U četvrtak, 4. oktobra, kanal Viasat Nature će podržati misiju Svetskog dana životinja – podizanje statusa životinja, kako bi se unapredili standardi brige o njima širom sveta. Viasat Nature, kanal koji vam donosi zadivljujuće, najkvalitetnije serije o veličanstvenim mestima i bićima našeg prirodnog sveta, predstaviće maraton serija i dokumentarnih emisija, koji obuhvata Veliku migraciju, Tigrove po kući, Bebe pande i Spasavanje Sirge.

Takvim rasporedom programa, Viasat Nature ima za cilj da osnaži svest o kritičnom stanju u kojem se nalazi naš prirodni svet, da nam pokaže koliko je veza između ljudi i životinja jedinstvena i snažna, i koliko je važno poštovati i štititi divlji svet naše planete.

Tokom celog dana prikazivaćemo najrazličitije kvalitetne dokumentarne emisije i serije, poput Velike migracije, u kojoj popularni pustolov Ben Fogl prati 650 km dugo epsko putovanje grupe životinja po Africi. Razgovori s delfinima otkrivaju naučne studije koje istražuju mogućnost uspostavljanja komunikacije s delfinima. Bebe pande, dokumentarna emisija koja prati tri centra za pande u Kini, prikazuje najslađe bebe pande na svetu tokom njihovog odrastanja. Tigrovi u kući je hronika iz četiri dela o Spotu i Strajpu, dva preslatka mladunčeta tigra koji će jednog dana postati deo programa razmnožavanja, dok je Spasavanje Sirge neverovatna priča o nemačkom borcu za očuvanje prirode Valentinu Gruneru koji leči teško bolesno mladunče lava.

Gledaoci će ovaj izuzetni program moći da gledaju tokom celog dana, od 6 časova ujutru do ponoći.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.