TALENT SELECTION: Kreativne radionice za srednjoškolce koji vole vizuelnu umetnost

Ako te interesuje vizuelna umetnost i želiš da se profesionalno baviš nekom od umetničkih disciplina i otkriješ koji je tvoj najveći talenat, a želela-o bi da od svoje umetnosti u budućnosti živiš, osmisliš svoj dizajnirani proizvod ili preduzetničku ideju, koju ćeš moći da razvijaš u vršnjačkom timu, kroz stvaralački proces, i da saznaš koji je umetnički profil najbliži tvom senzibilitetu, onda je program Talent Selection, pravi izbor za tebe!

U okviru godišnjeg projekta Umetnička karijera, Umetnički trening 2016, organizuje se četvorodnevni program kreativnih radionica u domenu karijernog savetovanja za talentovane srednjoškolce u oblasti vizuelnih umetnosti, od 23. do 27. decembra u UK Parobrod, svakog dana od 18 i 30 do 21 i 30 časova.

Uz stručnu podršku mentora i karijernih savetnika, informiši se i prepoznaj svoja autentična profesionalna interesovanja! U tom procesu, upoznaćeš sebi slične i biti u prilici da u timu ostvariš svoj pun stvaralački potencijal! Upoznaj principe socijalnog preduzetništva za mlade i stvori ambijent za realizaciju svojih kreativnih ideja, što će te pripremi se za tržište rada u domenu kreativnih industrija u budućnosti.

Pored mentora programa i voditelja interdisciplinarnih radinica, mr likovnih umetnosti Gabriele Vasić, u projektu učestvuju Nacionalna služba za zapošljavanje i Unija srednjoškolaca Srbije, koje su partneri u realizaciji projekta, a svojim kapacitetima doprinose realizaciji programa, u izradi intervjua i anketa za karijerno savetovanje, informisanju mladih i realizaciji predavanja.

Program je namenjen učenicima završnih godina srednjih umetničkih škola koji se spremaju za umetničke škole i fakultete za umetničke odseke: modni dizajn, tekstil, enterijer, arhitektura, keramika, vajarstvo, slikarstvo, grafički dizajn, animacija, ilustracija, fotografija …

Način prijave:

Prijava treba da sadrži podatke: Ime, prezime, godište, škola, smer, kontakt telefon kandidata.

Kandidati prilažu 10 svojih radova u jpg formatu – crteže, slike, skulpture, dizajnerska rešenja, ilustracije, grafički, modni ili produkt dizajn, rešenja za nameštaj i enterijer, fotografije.

Nakon selekcije kandidata, odabranim kandidatima biće poslat uvodni upitnik za identifikaciju talenata i interesovanja.

Sve prijave poslati na e-mail umetnicki.trening@gmail.com, do 20. decembra 2016.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.