Karte imaju odgovor na tvoje ljubavne muke!

Voli te ili te ne voli? Hoće li ti biti veran? Ima li veza s njim budućnost? Odgovori na ove i mnoge druge ljubavne zavrzlame kriju se u kartama! Zabavi se!

Šta ti treba?
Špil karata, drugarice i dobro raspoloženje!

Kada igrati?
Kad god ti padne na pamet ili kad ti se u glavi javi neka ljubavna nedoumica!

Kako se igra?
Skupi drugarice, zaputite se na plažu, obližnji bazen, u park ili bilo kuda gde vam je zabavno. Zatim od ponuđenih sedam pitanja odaberi ona koja su trenutno najvažnija za tvoju ljubavnu vezu ili, ako si slobodna, za tvoju potencijalnu ljubavnu avanturu… Zatim neka tvoja prijateljica promeša karte. Izgovori pitanje naglas i iz špila izvuci tri karte. Saberi vrednost svih karata i pročitaj odgovor na pitanje koje te je zanimalo. Za svako pitanje ponuđena su tri odgovora, u zavisnosti od zbira koji si dobila odabravši karte: na primer, ako si izvukla trojku, žandara i asa, tvoj je zbir 3 (trojka) + 12 (žandar) + 11 (as) = 26. Tvoj se odgovor dakle krije u rešenju od 24 do 32 boda.

Zapamti!
Sve karte s brojevima vrede upravo toliko koliki je broj, as vredi 11 bodova, žandar 12, dama 13 i kralj 14 bodova. Džokeri ne igraju – izbaci ih iz špila pre početka igre!

Hoće li mi biti veran?
Od 6 do 14 bodova: Nemaš nikakvog razloga za ljubomoru. Dokle god ste zajedno, biće samo tvoj.
Od 15 do 23 boda: Može biti veran, ali samo ako vaša veza bude uvek uzbudljiva i raznolika.
Od 24 do 32 boda: Trenutno si mu važna samo ti. Ali nemoj se previše opustiti.
Od 33 do 42 boda: Zapravo je veran u duši. Ali shvatate li vernost jednako? Zaštiti se od razočaranja.

Kako da ga nateram da me primeti?
Od 6 do 14 bodova: Čekaj i budi ono što jesi! Uskoro ćeš dobiti njegov signal.
Od 15 do 23 boda: Pokaži pogledima i govorom tela da ti se sviđa! Ako na to pozitivno reaguje, otvori se i priđi mu!
Od 24 do 32 boda: Budući da on voli da bude osvajač, moraš se praviti da te ne zanima previše. I kada ti priđe, ne smeš se prelako prepustiti.
Od 33 do 42 boda: Uvuci ga u razgovor, ali nemoj odavati previše detalja o sebi! Pusti ga da priča i ostani tajanstvena! Biće znatiželjan i želeće da sazna više o tebi.

Je li on zaista zaljubljen u mene?
Od 6 do 14 bodova: Jasno i glasno- da. Ti si devojka njegovih snova. Nosiće te kao kap vode na dlanu ako dobije priliku za to.
Od 15 do 23 boda: Sve govori u prilog tomu da se upecao. Pokaži mu da i ti tako osećaš!
Od 24 do 32 boda: Definitivno si mu draga, ali malo je sramežljiv. Preduzmi prvi korak i pozovi ga na date! Hoće li biti što od toga, videćeš nakon nekoliko zajedničkih izlazaka.
Od 33 do 42 boda: Imponuje mu to što ti se sviđa. Ali s njegove strane nažalost nema dubljih osećanja. To ti ne sme biti dovoljno, jer postoji neko ko će zaslužiti tvoju ljubav!

Hoću li uskoro imati slatkog dečka?
Od 6 do 14 bodova: Pokaži potencijalnom dečku kakva si devojka! Pokušaj da osvojiš bodove izgledom i ličnošću! I uskoro više nećeš biti sama.
Od 15 do 23 boda: Smogni hrabrost da priđeš dečku koji ti se sviđa! Najgore što ti može reći jeste NE. Kad neki dečko zagrize, onda se malo povuci kako bi mu postala neodoljivo zanimljiva. Kad se malo uigraš, dobićeš ono što želiš – super dečka.
Od 24 do 32 boda: Ništa ne ide na brzaka. Ali ako povremeno izađeš, umesto da se neprestano skrivaš kod kuće, možeš barem da uživaš u flertovanju.
Od 33 do 42 boda: Još nije tvoje vreme za ljubav. Kad budeš spremna i pravi dečko uđe u tvoj život, sve će se promeniti. Do tada ne razbijaj glavu oko toga i uživaj u svom trenutnom životu.

Hoćemo li biti zajedno?
Od 6 do 14 bodova: Kratak flert i romansa osigurani su ti. Ako se pri tome zaljubite jedno u drugo, avantura bi mogla postati prava veza. Samo hrabro!
Od 15 do 23 boda: Svakako ćete se zajedno dobro zabaviti. Ako vam se putovi razdvoje, ostaćete dobri prijatelji.
Od 24 do 32 boda: Pre ne nego da. Teško je verovati da ćete biti srećni zajedno, ali nije ni sasvim nemoguće.
Od 33 do 42 boda: Nećete biti zajedno, ali mogli biste biti dobri drugovi. I prijateljstvo je velik dobitak.

Kako će se razvijati naša ljubav?
Od 6 do 14 bodova: S njim te očekuje predivna ljubavna veza. Zaista vas nešto posebno veže. Negujte to!
Od 15 do 23 boda: Ako se želiš zabaviti, na pravom si mestu. Ali mogla bi se razočarati ako već sada sanjaš o zajedničkoj budućnosti.
Od 24 do 32 boda: Verovatno imate previše različite poglede na život da biste mogli imati dugotrajnu uspešnu vezu.
Od 33 do 42 boda: Rado bi s tobom bio u dugoj vezi. Problem je u tome što ti ne može dati sve ono što ti želiš.

Kakav je u ljubavi dečko koji mi se sviđa?
Od 6 do 14 bodova: Pravi je romantičar i to ti je super. Ali katkad je i prilepak. Moglo bi to početi da ti ide na živce. Dakle, ispitaj situaciju!
Od 15 do 23 boda: Vrlo je strastven i uporan, za njega postoji samo crno i belo, ništa između. Da bi to dugotrajno funkcionisalo, i ti moraš biti takav tip. Inače ništa od toga!
Od 24 do 32 boda: On zna zavoditi devojku i pokušava joj ispuniti svaku želju. To ti se sviđa, ali katkad se ponaša kao da je pokupio svu pamet sveta. Pitanje je možeš li se prilagoditi tome.
Od 33 do 42 boda: Prilično je povučen i sramežljiv. Ali ako ga uspeš navesti da se otvori, videćeš da je veoma drag i osećajan.

Priredila: Maja Jeić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.