#mtsTeenTalk – poslušajte panel “Kada hrana postane neprijatelj”

U prepunoj sali Amerikana, beogradskog Doma omladine, održana je peta po redu konferencija posvećena tinejdžerima – Teen Talk u organizaciji uredništva magazina HEJ!, uz podršku kompanije Telekom.

Preko 350 tinejdžera provelo je dan koji je bio prepun uzbuđenja, zabave, edukacije, kao i novih poznanstava. Konferenciju, jedinu u regionu koja je posvećena mladima, otvorio je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić koji je tinejdžerima govorio o tome koliko je važno da veruju u sebe:

– Treba da imate odgovornost prema celom društvu. Odgovornost prema sebi da uspeš, prema roditeljima, društvu. Verujte, sanjate, budite otvoreni prema generacijskom momentu koji vam to dozvoljava. Sve je dostižno, granice vi postavljate, ne takmičite se sa drugima. Kad sam trenirao dva puta dnevno, drugari nisu verovali da ću postati svetski šampion. Govorili su da sam samo dečko sa Čukaričke padine. Ja sam prošao put od treninga u hladnoj i prljavoj vodi do reprezentativca koji koji je boravio u najskupljim hotelima – rekao je Udovičić.

Na panelu “Kada hrana postane neprijatelj” koji je imao nesebičnu podršku domova zdravlja MediGroup učestvovali su blogerkaMaja Petrović,  student Uroš Bogdanović, dr Olga Hadžić, specijalista psihijatrije i specijalista higijene, MediGroup Domovi zdravlja, Jasmina Aleksandrov, osnivač Urban Fitness projekta i Ksenija Bujišić, TV lice. Moderator panela bila je novinarka  Olivera Stefanović Stanković.

O čemu su govorili poslušajte u videu:

Pokrovitelji konferencije bili su: mts, Plazma Mini Mini, Eucerin, Medigroup Domovi zdravlja, Huawei, McDonald’s i Knjaz Miloš.

Foto: Boško Karanović

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.