Mucho mi se đa! Prvi Fanta ukus koji su kreirali tinejdžeri u Srbiji

Foto: Fanta promo

Koji to izraz ovih dana čujete na svakom koraku? Mucho mi se đa! I baš je strava! Ali, znate li šta stoji iza toga? Fanta Mucho-marakuja je pravi hit u gradu. Međutim, možda niste znali kako je nastao ovaj novi ukus, ko ga je izabrao i zašto! Tu stvari postaju još zanimljivije jer postoji video koji možete pogledati na Jutjub kanalu Fante Srbija.

Niste prijavljeni na taj kanal? LOL! Onda ćemo vam mi ispričati priču, ali, stvarno, treba da se prijavite odmah!

E sad, znate kako velike brendove vode veliki menadžeri, koji su obično godište vaših roditelja, u sivim odelima, sa kravatama, ozbiljnim licima i spikom za koje vam treba rečnik. Naravno, tako se priča u biznisu, nije to ništa specijalno. Ali, jednoga dana u Fanti se dogodila neverovatna promena kada su tinejdžeri preuzeli brend zato što niko kao oni ne zna koliko je Fanta dobra!

Foto: Fanta promo

Nije prošlo mnogo a čuvena srpska Jutjub zvezda Yasserstain i njegova ekipa su preuzeli Jutjub kanal Fante Srbija i najavili novu eru za Fantu. Stari brend menadžeri su predali kompletnu kontrolu nad brendom Yasserstainu i njegovoj ekipi, verujući da oni znaju šta treba da urade. I desilo se ono što se obično desi kad se pojavi neko nov u učionici ili školskom dvorištu pa želi sve da promeni i ima sve te nove ideje kako da bude zabavnije i kako da se uvedu drugačiji “standardi”…

S obzirom da su Fanta fanovi već dugo predlagali neki novi ukus, Yasserstain i ekipa su došli na ideju da konačno lansiraju najbolji ukus Fante ikada. Kao i obično, Yasseru i ekipi je bila potrebna mala pomoć pratilaca pa su ih zamolili da daju svoje predloge. Stiglo je na stotine ideja. Svi su poludeli! Bilo je čak i predloga da se napravi Fanta sa ukusom sira, ćevapčića ili čokolade. Drugi su predlagali ukus jagode, ananasa i banane. Sve je to bilo lepo ali ovog puta je bilo potrebno nešto više. Yasser i ekipa su znali da jedino nešto sasvim novo, potpuno kul i neviđeno ranije može da oduševi sve! Seli su da razmisle o nečemu što će biti super sočno, potpuno voćno i, najvažnije od svega, zabavno. Pala im je na pamet samo jedna vrsta voća koja ima sve te kvalitete – marakuja!

Ona je toliko egzotična i ukusna da su istog trenutka kada su je probali svi u glas povikali – Mucho mi se đa! U tom trenutku su znali da su uspeli!

Želite da znate kakva je? Jeste li je već probali? Šta čekate ljudi?! Odmah posetite Jutjub kanal Fante Srbija i prijavite se već danas!

Foto: Fanta promo

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.