Ne odgovara na tvoju poruku na facebooku, a video je! Zašto?

Baš kad pomisliš da se razgovor između tebe i tog slatkiša odvija bolje nego što si očekivala, vidiš to čuveno “seen”, a odgovor nikako da pristigne. Hiljadu puta proveravaš da li je internet signal dobar i uvek se pokaže da jeste. I tako provodiš minute, pa čak i sate, nervirajući se…Čak si sebi zacrtala da nikako ne možeš da spavaš dok ne dobiješ odgovor. On još uvek ne stiže, ali ti ne odustaješ. Ležiš i razvijaš teorije koje bi objasnile zbog čega je baš on, od svih ljudi na ovom svetu, odlučio da ti ne odgovori.

Želimo da ti bar malo olakšamo situaciju i pomognemo da sagledaš stvari iz objektivnog ugla. Zbog toga smo napravili jednu anketu i pitali momke: “Da li možeš da se setiš zbog čega si neku devojku seen-ovao na Facebooku?”
A evo do kojih smo zaključaka došli.

1. Ukoliko se dopisujete kasno uveče, postoji mogućnost da je zaspao s telefonom u ruci. To se sigurno i tebi bar jednom dogodilo! ILI se nalazi na nekoj žurci a ortaci su navalili da ostavi telefon. Naravno da će ih poslušati.
2. Smatra da nema potrebe za odgovorom jer nisi postavila konkretno pitanje.
3. Nije siguran kako da nastavi razgovor jer vam je ponestalo zajedničkih tema.
4. Pročitao je poruku, ali nema vremena za dopisivanje pa će ti odgovoriti kada bude mogao.
5. Jednostavno ne želi da ti odgovori a obično su takvi kukavice. Postoji i šansa da si ti malo preterala sa porukama.

Sledeći put kada se nađeš u ovoj nepodnošljivoj situaciji, pročitaj naše savete i iskuliraj. Odgovor će verovatno stići kada ga najmanje očekuješ. Pa i ako ne stigne, nije kraj sveta. Udahni, izbroj do deset i izdahni. Sve je u redu. Ti si i ovako previše kul da bi se brinula o tome. 😉

Tekst: Milica Stanojević

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.