Nerealna očekivanja koja imaš o vezama!

Sanjaš o princu na belom konju i savršenoj vezi koja će biti ostvarenje svih tvojih snova kad jednom dođe ‘On’. Već znaš kakav bi trebalo da bude i kako bi trebalo da se ponaša, ali onda jednog dana samo ostaneš razočarana.

Sve bajke, serije i filmovi stvorili su nam iluziju koju je jako teško srušiti. Jednom kad stvarno uđeš u ozbiljnu vezu budeš u bedaku jer stvari nisu onakvima kakvima si ih zamišljala.

Ovo su najčešće iluzije i nerealna očekivanja koje devojke imaju o vezama.

1. Bićete zajedno sve vreme  prvo i odmah najteže. Ako veruješ u to da ćete imati zajedničke hobije, prijatelje i izlaske – smanji kriterijume. Velika je verovatnoća da će on otići sa ortacima, a ti ćeš ostati kod kuće da se duriš se. Nemoj da otkazuješ sve što voliš i sve što jesi zbog njega. Napravi ti prva plan, a on neka se prilagodi.

2. Sve će biti lako kad nađeš “onog pravog” – neće. Veze nikad nisu bile lake i nikad neće biti. Nemoj da veruješ onim “savršenim” parovima na Instagramu. Sve ima svoje lepe i loše trenutke.

3. Možeš da budeš samo sa dečkom koji je viši od tebe – okej je imati kriterijume, ali samo ako su realni. Naravno da bi volela da je on visok dva metra i izgleda kao Harry Styles i Justin Bieber, ali nije. Nemoj biti površna, daj šansu dečku. Šta možeš da izgubiš?

4. Vaša veza će biti filmska – odlasci na izlete, romantične šetnje i gestovi, večere na vrhu restorana. Svi sanjamo o tome, retkima se dogodi, ali u većini slučajeva dobiješ bioskop i piće u gradu.

5. On će uvek biti tu za tebe – hoće, ali nekad će trebati mami, drugovima, morati da ide na trening, imati druge obveze. Biće uz tebe, ali moraš da naučiš da si i ti osoba sama za sebe i da nekada treba sama da se izboriš sa problemima.

6. Bićeš srećna sve vreme – ako tako odlučiš hoćeš, ali u svim vezama ima i svađe i drame i plakanja i živciranja. To je najnormalnija stvar.

7. Znaće šta misliš – niko ne može da zna tačno šta misliš ako mu to ne kažeš. Tačka. Ako želiš da nešto uradi, promeni – reci mu to.

Izvor: teen385.com
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.