Osvoji svog morskog princa!

Leto uveliko traje, a ti si još solo? Odlično! Ne moraš zavideti drugaricama koje već imaju momke jer tebi sledi luuuda zabava u lovu na pripadnike jačeg pola…

Zapravo je baš fora biti solo tokom  leta. Zašto? Pa zato jer tvoje drugarice koje imaju momke sada sigurno razbijaju glavu pitanjima poput: Šta ako moj dečko na moru upozna gomilu zgodnih devojaka? Ili ako me prevari? Šta ako se ludo zaljubim, a ne smem ništa da preduzmem jer sam zauzeta? Uf, koliko problema… Zbog toga je najbolja opcija za leto biti solo! Dobra zabava na plaži svakako ti je zagarantovana jer su uvek tu tvoje drugarice, ekipa s plaže i gomila zgodnih frajera – i baš svaki od njih može uskoro pasti u tvoj zagrljaj! Prouči za početak ovih pet tipova momaka na koje ćeš sigurno naleteti bez obzira na kojoj se plaži našla. I pripremi se za najbolje leto u svome životu!

Zaluđeni sportista
Ako ti je cilj da do početka nove školske godine budeš u super formi i uđeš u školski odbojkaški tim, tebi definitivno treba neki cool sportista. S njim nema dokonog izležavanja pod palmom, već samo akcija i znojenje!

Za: On nikada neće odbiti tvoj poziv za jutarnji džoging ili plivanje u bazenu. Uvek ćeš imati društvo za planinarenje, vožnju rolera, bicikla… a sve to je puno slađe u paru, zar ne?

Protiv: Budimo realni, neki momci jednostavno mrze da gube. Pogotovo od devojaka. Pa, ako je tvoj sportista ego-manijak i ne može da se suoči s činjenicom da možeš da uradiš više trbušnjaka od njega, možda ti baš i ne treba…

Gospodin popularni
Što god ti treba, on to može da nabavi jer poznaje baš svaku facu u gradu. Ima pristup bukvalno svemu pošto ga svi obožavaju. Svojim šaljivim stavom i neodoljivim šarmom otvara sva vrata pa je prilično dobro takvog tipa imati uz sebe.

Za: S njim ćeš ući i u najfensi klub na obali, a njegovih 5000 prijatelja na fejsu mogu postati i tvoji! U njegovom društvu ćeš verovatno upoznati i najbolje momke (možda nekog za tvoju drugaricu!) i najcool devojke koje uopšte hodaju ovim planetom.

Protiv: Pored njega se osećaš kao da ne postojiš. Ako si tip devojke koja uživa u pažnji, zaboravi ovog tipa. Uz njega nikad nećeš biti zvezda…

Dežurni zabavljač
Ako ovog leta pre svega želiš da se ludo zabaviš, ovaj tip dečka je idealan za tebe. On je uvek spreman za neku akciju, u svakom trenutku zna gde je koji party i u njegovom društvu nećeš prestajati da se smeješ.

Za: On je tvoja ulaznica na najbolja druženja, s njim ćeš doživeti najluđe provode i imaćeš šta da prepričavaš društvu kod kuće. Definitivno!

Protiv: On bi te mogao nagovarati da ideš dalje nego što želiš. Alkohol, razuzdane žurke, cigarete… A zaista ti ne treba da zbog njega dobiješ kaznu od roditelja i da ti zabrane izlaske mesec dana!

Otkačeni umetnik
Njemu nijedan dan neće proći samo u izležavanju na plaži. On uvek ima neku ludu ideju, kreativan je i nagovoriće te da zajedno svirate gitaru, obojite njegovu sobu ili otputujete na drugi kraj zemlje i pogledate neku cool izložbu.

Za: Dosado, baj-baj! S njim je zaista svaki dan nova avantura i uz njega ćeš verovatno u nedelju dana doživeti više nego što bi inače u pet meseci. A to je taaako romantično!

Protiv: On bi te mogao odvući od društva jer zapravo ne voli veća okupljanja. Sam je sebi dovoljan, što znači da bi mu i ti uskoro mogla postati samo neko s kim je delio svoje uvrnute ideje…

Mister dobrica
On zna da sluša, deli najbolje savete i pun je razumevanja za svaki tvoj problem. Čak će s tobom gledati koncert grupe One Direction. Zvuči predobro da bi bilo istinito… Ali, i takvi momci postoje, bez šale!

Za: On će ti sigurno do kraja života ostati super prijatelj, bez obzira na to kako se završila vaša ljubavna priča. Na njega ćeš moći da računaš šta god da ti se dogodi i nikad te neće gnjaviti ljubomorom, nervoznim ispadima i slično.

Protiv: Ukoliko voliš strasti i uzbuđenja, ovaj tip bi ti mogao brzo dosaditi. Ako na svaki tvoj predlog spremno klimne glavom, uskoro će ti postati samo prijatelj – i ništa više!

Priredila: Maja Jeić

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.