Pet razloga zbog kojih svaka devojka treba da nosi štikle!

Lepe cipele na visoku petu podižu ženino samopouzdanje i utiču pozitivno na nju. Ne kažemo da ih morate nositi svakodnevno ali s vremena na vreme vam neće škoditi.

1. Privlače pažnju vaših stopala

Ako želite ostaviti dobar utisak na nekoga, bilo na ženu ili muškarca, obujte cipele na visoku petu. Devojke koje nose visoke pete definitivno privlače pažnju. Muškarci vole žene u štiklama, a takve cipele mogu izmamiti i komplimente od drugih žena.

2. One mogu podići vaše samopouzdanje

Hodanje u cipelama na visoku petu deluje mnogo lepše od hodanja u ravnim cipelama. Pete daju dodatan žar vašoj odevnoj kombinaciji i vaša pojava u njima je atraktivnija. Dobar par cipela na visoku petu utiče na to kako se žena oseća i generalno povećava samopouzdanje.

3. One naglašavaju vaše noge

Dobar par cipela na visoku petu može učiniti da ženske noge izgledaju sjajno. Ne samo da u petama izgledaju dugo i seksi, nego utiču i na oblikovanje nožnih mišića.

4. U njima dobijate na visini

Iznenadile biste se koliko čak i visoke žene mogu profitirati od cipela na visoku petu. Postoje neke haljine koje jednostavno ne idu dobro uz ravne cipele. Cipele na petu su potrebne za kompletiranje odevne kombinacije i za dobar izgled.

5. Zbog njih izgledate vitkije

Zbog cipela na visoku petu kao i zbog neke odeće izgledate mršavije, zato što one “teraju” žene da se drugačije drže. Visok stav stvara utisak vitkije figure, a to svaka devojka želi.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.