Stvari sa kojima ćeš lako popraviti raspoloženje!

Loše si volje? Ništa te ne veseli? Treba ti instant doza energije! Pokušaj nešto od ovoga…

Gledaj stare fotografije!

Naučno je dokazano da se ljudi kada gledaju fotografije, s kojima ih povezuje nešto pozitivno, odmah osećaju bolje. Napravi na kompu jedan album sa takvim fotkama i čim padneš u bedak, gledaj njega.

Čuvaj decu!

Stvarno je zabavno gledati kako mala deca otkrivaju svet. Njihova opuštenost nam omogućuje da na neko vreme zaboravimo probleme. Ako nemaš neke klince u svojoj familiji, sigurno u komšiluku imaš neki par kome je preko potrebno da im neko pričuva dete ponekad. Lepo ćeš se provesti, a možeš još i da zaradiš!

Spavaj!

Ako tvoje telo ima dovoljno vremena obraditi nakupljeni stres, biće mu bolje. Dobro će ti doći dan lenčarenja s deset sati sna. Pokušaj!

Nasmej se!

Čak i ako ti nije do smeha! Smejanje stimuliše disanje, a dok se smejemo, organizam dobija više kiseonika. To jača imunitet i umanjuje bol. Pogledaj na Youtubeu neki smešni video ako ne možeš da se nasmeješ bez razloga.

Nagradi se!

Priušti sebi nešto što će te usrećiti. Napravi kupku za opuštanje, organizuj dan ulepšavanja za sebe i drugaricu, pročitaj dobru knjigu i pleši po sobi!

Izvor: okjeok.hr
Foto: Pixabay

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.