Pretvori letnju romansu u nešto više

Nažalost, letu je tako brzo došao kraj, ali to ne znači da i tvoja letnja romansa mora da se završi.

Definitivno bi mogla da je pretvoriš u ozbiljnu vezu, a sve što je neophodno jeste da pokušaš!

Evo i kako.

Potrudite se da izdvojite vreme jedno za drugo

S obzirom da tokom raspusta ni ti ni on niste imali preterano mnogo obaveza, verovatno će vam biti zaista teško da nove domaće zadatke, treninge i prijatelje uskladite sa vašim aktivnostima, ali ni to nije nemoguće.

Održavajte kontakt
Bez obzira na to da li idete u istu školu ili živite u različitim državama, morate da ostanete u kontaktu! Razgovarajte o važnim ili manje važnim stvarima. Nije ni bitno, sve dok nastavljate da komunicirate.

Pokušaj da ga uključiš u svoj krug prijatelja
Upoznaj dečka sa drugaricama i drugovima, jer će ti tako biti lakše da izbalansiraš vreme koje provodiš sa njima odvojeno. Ukoliko se dobro “ukače“, definitivno možete da blejite zajedno!

Postaraj se da budete na istoj strani
Zapitaj se da li taj slatkiš uopšte želi da nastavite romansu i izvan letnjeg raspusta. Ukoliko nije zainteresovan, možda bi najbolje bilo da stavite tačku na sve.

Povežite se na višem nivou
Možda ste se upoznali u redu za sladoled ili tokom turneja u odbojci, ali se definitivno potrudite da vaša veza ide ka napred. Pronađite nove aktivnosti koje biste zajedno mogli da obavljate, kao što su gledanje filmova ili šetnja parkom. Uostalom, ukoliko se zaista dopadate jedno drugom, ne bi trebalo da vam bude teško da i sami osmislite nešto zanimljivo što biste mogli da radite.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.