S.O.S: izgledam kao klinka

PROBLEM: Imam jedan veliki problem. Niska sam, sitna i izgledam kao dete.  Svi misle da imam 10 godina, a imam 15.  Sve moje prijateljice izgledaju super, a ja kao da sam nečija mlađa sestra. Šta da radim? Očajna sam!

SAVET: Sigurno te izluđuje tvoj detinjasti izgled. Ali to što izgledaš mlađe, kasnije će biti tvoja velika prednost. Zasad, pokušaj da eksperimentišeš nekom neobičnom frizurom i šminkom, naravno, da budu primereni tvom uzrastu. Neka tvoji roditelji učestvuju u novom stajlingu da ne bude neprijatnih iznenađenja. Ali nemoj da ti stvaranje novog izgleda postane opsesija. Ne zaboravi jednu stvar: tvoje se telo sada brzo menja i, vrlo verovatno, već do leta nećeš izgledati isto. O idućoj školskoj godini da i ne govorimo. Zato, samo strpljivo.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.