ZNAKOVI DA ODUSTANEŠ: Dečaci su otkrili kako pokazuju da im se ne sviđaš

Odmah da znaš da se svakoj devojčici bar jednom u životu dogodilo da se zaljubi u nekog ko ne želi da bude sa njom. Da, to zvuči surovo, ali je istinito, pa je zbog toga bolje znati na početku da li se i ti sviđaš njemu, nego da živiš u zabludi, pa onda dugo patiš.

Ako si baš sada zaljubljena u nekog dečka i čini ti se da ponekad uhvatiš njegov pogled, ali ti on ničim drugim ne pokazuje da mu se dopadaš, niti to otvoreno priznaje, onda poslušaj šta su o ovome rekli momci, koji su veoma iskreno otkrili znakove uz pomoć kojih stavljaju do znanja da im se ne sviđaš.

Priča o drugoj devojci

Ovo je najrečitiji znak da on ne želi da bude sa tobom. Neprestano ti priča kako mu se dopada neka plava iz drugog odeljenja, ili bi voleo da onu tvoju drugaricu izvede u bioskop, onda tu nema šta da ti bude nejasno.

Poverava ti se

To što ti otkriva svoje tajne, ne mora da znači da mu se ne sviđaš. Međutim, ako ti ispriča i nešto što je rezervisano samo za muške razgovore, pa ti uz to doda da baš voli što tebi kao drugu može sve da kaže, to ti je alarm da bi trebalo da odustaneš od njega.

Nabacuje ti svog druga

Rečenica tipa “ti bi bila odličan par sa Petrom” govori ti da mu se ne sviđaš, zato što nijedan dečko kome se neka devojčica sviđa, ne bi poželeo da je zamisli sa drugim, a kamoli da je vidi!

Nikad niste sami

Tvoja simpatija nekako uvek insistira da se viđate u većem društvu i nikad ti nije predložio da se negde nađete sami? Šta čekaš onda pored takvog dečka, on nije zainteresovan?!

Ponaša se uobičajeno

Činjenica je da se svako od nas kada je zaljubljen ponaša drugačije. Dečaci to najčešće rade upravo suprotno od onoga što bi devojke želele. Onu koja im se sviđa oni besomučno zezaju, ili je čak ignorišu, što su i sami priznali. Zato, ako ti se čini da se on potpuno normalno ponaša prema tebi, to nije dobar znak u ovom slučaju.

Foto: Getty Images

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.