SOS: BFF ne dozvoljava nikome da bude sa mnom

Bff mi se u poslednje vreme ponaša jako čudno. Ne dozvoljava bukvalno nikome da bude sa mnom, a i kada sa nekim idem napolje ili slično, ona se ljuti na mene zbog toga. Najgore je što i ona sama ne provodi nešto mnogo vremena sa mnom, i javi se samo kada joj nešto treba. Šta da radim?

SAVET: Dobro bi bilo da je direktno pitaš da li nešto nije ok, i da kažeš da si primetila to neobično ponašanje. Postoji mogućnost da joj se javio srah da će te izgubiti zbog drugih ljudi, ali važno je da joj objasniš da to što se družiš sa još nekim ne menja ništa između vas, i da vaše prijateljstvo ostaje jednako čvrsto bez obzira na sve. Kaži joj da se osećaš bezveze jer se ljuti bez razloga, i da smatraš da tako nešto zaista nije potrebno. Ako je, međutim, nešto drugo problem, svakako probaj da izvučeš to iz nje i da, šta god da je u pitanju, to probate da rešite. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.