SOS: Bila sam sa drugaricom na putovanju, ali nemamo nijednu zajedničku sliku

Dragi Hej, pa ovako, išla sam na jedno putovanje sa drugaricom i bilo je fenomenalno zaista, ali sad mi je krivo što nijednu sliku nemamo. Imamo znamenitosti grada i tako, ali ne i neke naše zajedničke fotke. Znam da je bitnije kako smo se provele, a ne koliko smo slika napravile ali se jednostavno kajem što barem neku nemamo. Ne znam da li se ovo može nazvati problemom, ali ako imate nešto za reći bila bih vam zahvalna.

SAVET: Pre svega, odlično je što imaš tako dobru drugaricu sa kojom uživaš na putovanjima i sa kojom deliš tako sjajne momente! Drugo, to što nemate ni jednu sliku je pokazatelj toga koliko vam je bilo super. To samo znači da ste toliko bile okupirane zabavljanjem i uživanjem, da ste potpuno zaboravile na sve ostalo. Kako i sama kažeš, bitno je da ste se vi dobro provele, i sigurni smo da su ti svi ti trenuci ostali duboko urezani u pamćenju, tako da su to sjajne uspomene koje ćeš uvek imati sa sobom. Pored toga, mlada si i tek ćeš još da putuješ i provodiš se, tako da će biti još mnogo prilika da napraviš sjajne fotografije!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.