SOS: Bojim se da on misli da sam ja samo klinka

Dragi Hej, imam problem!! Već skoro godinu dana sam zaljubljena u jednog dečaka. On je stariji mene dve godine. On zna da mi se sviđa. Mislim da je tako i bolje. Ali nekako je čudno. Nije kao ostali dečaci kojima sam rekla da mi se sviđaju. Uopšte me ne izbegava kad smo u društvu. Uveče kada smo izlazili on je došao tu kod mene i mojih drugarica. Seo je blizu mene. Priča je sama krenula. Kada sam pričala sa njim uopšte se nisam bojala kao pre toga. Imala sam strah od toga, ali tad ga nisam imala. Često nam se pogledi sretnu. Imam fobiju od toga šta on misli o meni i da li mu se ja sviđam. Mnogo je stidan. Stariji je od mene i bojim se da on misli da sam ja samo klinka. Šta da radim?

SAVET: Iskoristi to što sa njim apsolutno nemaš ni straha ni treme. Kreni još više da pričaš i da se družiš sa njim. Kada te bude upoznao i kada bude video kako si ti ležerna i opuštena, opustiće se verovatno i on. Ako budu i tada sevale varnice između vas, lako se može desiti da postanete par. Dakle, samo kreni više da pričaš i blejiš sa njim, nastavi da budeš opuštena i prati kako će se on ponašati.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.