SOS: Brat me maltretira

Zdravo redakcijo HEJ! magazina, imam veliki problem i htela bih da mi pomognete. Doživljavam nasilje od strane brata. On ima 15 godina i ponaša se kao da mu je 3. Svakog dana izbije neka svađa koju je naravno on započeo. Uvek kad mu nešto uradim (uglavnom dodirnem) on meni mora da uzvrati duplo Imam milion modrica na nogama i više mi je dosta svega. Nadam se da ćeš uspeti nekako da mi pomogneš.

SAVET: O ovom problemu moraš da popričaš sa roditeljima. Savetovali bismo ti možda i da sa njim pričaš, ali nismo sigurni da bi to imalo efekta. Zbog toga ti predlažemo da što pre o ovome popričaš sa roditlejima. Uputi ih u to šta se dešava i zamoli ih da ti pomognu, da te zaštite od njega. Nekada ne možemo izaći na kraj sa problemima bez pomoći odraslih i to je upravo jedna takva situacija.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.