SOS: Čas mi se sviđa, čas ne!

Zdravo! Opet ja 😁 Htela sam da te pitam još nešto. Sviđa mi se već duže vreme jedan dečko. On je dve godine mlađi od mene. Druži se sa mojim bratom, i dolazi kod nas. Nema nekih posebnih znakova da ga zanimam, jedino to da me gleda non -stop kada dođe kod mog brata, i stalno instistira da ja igram sa njima košarke ili fudbala. Čak mi se i javio na IG i poslao mi sliku njega i njegovog nekog druga. Nisam znala šta da odgovorim, bila sam zaprepašćena što mi je to poslao, pa sam poslala one smajlije. Pitala sam moga brata u koga je zaljubljen, a on mi je rekao da mu se niko ne sviđa, onda sam se zbunila. A nekako kad bolje sagledam situaciju, videla sam ga samo nekoliko puta, nekako osećam, kako da se izrazim, da su moja osećanja prema njemu isprekidana… nekako čas mi se sviđa čas ne. Ne znam. Šta to znači? Da mi se uopšte ne sviđa, da sam umislila sve? Pomozite mi molim vas šta da radim… Da li da ga zaboravim?

SAVET: To što osećaš da ti se u jednom momentu sviđa a u drugom već nisi sigurna nije ništa neobično ni strašno. To verovatno zavisi od mnogo faktora, između ostalog i njegovog ponašanja u određenom trenutku. Probaj malo bolje da razmisliš o svemu tome i da tako shvatiš da li ti se stvarno dopada. Ako se on tebi već javljao, i ako osećaš da bi htela nešto sa njim, slobodno se sad ti njemu javi. Verovatno će ti biti jasnije šta osećaš ako budeš bila malo više u komunikaciji sa njim. Takođe, biće ti očiglednije i da li se ti njemu sviđaš. To što tvoj brat kaže da mu se niko ne dopada ne mora ništa da znači, jer postoji mogućnost da ako se sviđaš tom dečku, da bi mu bilo glupo da kaže tvom bratu. Predlažemo ti da, ako ti deluje da ti se stvarno sviđa, slobodno učiniš prvi korak. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.