SOS: Da li da mu kažem da mi se sviđa?

Zdravo najdraži časopisu Hej! Imam jedan problem: sviđa mi se jedan dečko, mislim da flertuje sa mnom i to mnogo, ali flertuje i sa drugim devojkama iz mog razreda. Stalno me gleda, to jest sudaraju nam se pogledi gleda me u oči i malo se stidi… Radi sve što ste opisali u Hej! 75, u rubrici “Tajne srca”. Svaku noć mislim na njega… Ne znam da li mu se sviđam. Da li da mu kažem da mi se sviđa? Šta da radim?! Help! Nadam se da ćete mi odgovoriti!

SAVET: Pošto ti sada deluje da flertuje i sa drugim devojkama iz razreda, sačekaj malo sa direktnim priznanjem da ti se sviđa i pokušaj da mu daš neke suptilnije znake da ti je simpatičan. Uzvrati mu flert, nasmeši mu se, popričaj malo s njim na neku neobaveznu temu, javi mu se u prolazu i na taj način mu stavi do znanja da ti se dopada. A onda sačekaj njegovu reakciju, pa ukoliko „muvanje“ postane još jače, to je taj znak koji čekaš! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.