SOS: Da li da prihvatim poziv za maturu?

Dragi Hej!, imam mali problem. Uskoro će drugarsko veče. Jedan dečak me pitao da idem sa njegovim drugom. Taj drug je odličan đak i ide na mnoga takmičenja i osvaja nagrade. Idealan za mene! Ali je problem što je taj dečak malo deblji i što mi se ne sviđa. Kao drug je super, ali nisam sigurna kakav bi bio kao pratnja. Ne znam šta da mu odgovorim. Pomozitee!

SAVET: Ukoliko te je već pitao i skroz ti je ok kao drug, smatramo da bi bilo lepo da ideš sa njim. Bilo mi malo glupo da ga odbiješ samo zbog fizičkog izgleda. Pratnja za maturu ne mora da ti se sviđa da bi mogla da ti bude pratnja. Takođe već je maj mesec, sredina i teško da će uspeti nekog drugog da nađeš kako ti, tako i on. Zbog toga smatramo da bi bilo lepo s tvoje strane da ideš sa njim. Videćeš da na kraju dana nije bitna osoba sa kojom ćeš otići, već je daleko bitnija atmosfera i društvo u kome ćeš tamo uživati.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.