SOS: Da li je to flert?

PROBLEM: Dragi Hej, pisala sam ti već više puta, nadam se da ćeš mi i ovog puta pomoći. Pisala sam ti već u vezi jednog momka kome sam rekla da ga volim. On nije verovao u to pa duže vreme nismo pričali. Sad sam opet počela da pričam sa njim i on se totalno promenio. Obično se smejao na sve što kažem, a sad je počeo čudno da se ponaša. Počeo je da me zove čudnim imenima kao na primer ljubavi, bebo, budalice i drugo.Uz to slao mi je i srca i smajlije. Ja sam i dalje zaljubljena u njega i bila sam odusšvljena time. Dok se nije odselio bili smo skroz super i drugarice su mi rekle da smo dobar par, ali tada nisam osećala ništa. Takođe pričao je o muvanju, kako on ima prednost u odnosu na druge pošto smo se navodno smuvali. Ali još nismo. Začuđena sam njegovim ponašanjem pošto me je pre ignorisao i odbacivao, a sad me zove bebo i šalje mi srca. Pomozite mi, ne znam da li je to flert ili me zeza pošto se dopisujemo preko vibera a on je u Švajcarskoj i nismo imali priliku da se vidimo od kad sam mu rekla da ga volim. Samo da napomenem on ima 17 godina a ja 13.

SAVET: Nije zahvalno nagađati da li je ovo flert ili nije, zato što samo on zna šta je istina. Moguće je da je flert, ali isto tako je moguće da se npr.dosađuje i da se zato tako dopisuje, da sebi ispuni vreme. Ti možeš probati diskretno da ga pitaš šta misli o tebi i sl.i da na taj način probaš da uvidiš o čemu je reč. Ipak, do njega je to koliko će zapravo odati. U svakom slučaju želeli bismo da ti skrenemo pažnju da ovde nisu samo godine potencijalno problematične, pošto ste zaista u različitim životnim periodima, već i daljina. Zbog toga bi trebalo da razmisliš o svemu tome jer ako se zbog tog dopisivanja nadaš, možeš biti povređena čak i da on zaista flertuje jer je veza skoro nemoguća pošto on živi tako daleko.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.