SOS: Da li me samo kulira ili ga stvarno ne zanimam?

Dragi HEJ!, treba mi tvoja pomoć. Zaljubljena sam u jednu osobu od 6 razreda… Mi smo bili kao prošle godine u vezi preko interneta, a uživo ništa… Nakon nekog vremena, on je rekao da nije više zaljubljen u mene. Ja sam i dalje zaljubljena u njega. Ja njega ne zanimam, kaže kako sam ružna. Ne znam kako da mu se približim. Par puta sam mu poslala poruku, on me je bio blokirao na Viberu i od tada više nisam nikada slala poruke jer znam da će da pokaže prijateljima i da ću se izblamirati. Par puta sam ga uhvatila kako me gleda. Treba mi pomoć, možete da mi pomognete? Hvala punoo!

SAVET: Bez obzira što ga ponekad “uhvatiš” da te gleda, svi ostali znaci koje navodiš zvuče kao da on i nije nešto zainteresovan – pogotovo taj deo sa blokiranjem. To ti je znak da bi možda najbolje bilo da odustaneš od njega. Očigledno je da ti se mnogo sviđa, i svaka čast za inicijativu da nešto uradiš, jer nisu sve devojke tako hrabre! Ipak, ponekad se desi da nam osećanja, nažalost, nisu uzvraćena. To bude baš bezveze osećaj, ali je sastavni deo odrastanja, veza i života uopšte. Probaj da nastaviš dalje bez njega. Verovatno će ti u početku biti jako teško i neobično, pogotovo što si zaljubljena tako dugo, ali će uskoro biti sve lakše i lakše. Iako ti sad tako ne izgleda, naići će neko drugi ko će ti se dopasti. Fokusiraj se na to da radiš stvari koje voliš kako bi što manje mislila na njega. Želimo ti da što pre prevaziđeš to! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Pixabay

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.