SOS: Da li snovi mogu da se ostvare?

Okej. Ovako. Moj san je oduvek bio da postanem poznata holivudska glumica. I još uvek to želim. I znam da je to moguće, ali moji prijatelji mi se smeju zbog toga. Ali ne nerviram se samo zbog njih već i moja cela porodica misli da pričam ludorije. Samo mi vi recite šta vi mislite. Da li snovi stvarno mogu da se ostvare? Ja mislim da mogu. Btw vi ste super!
SAVET: Verujemo da snovi mogu da se ostvare ali da je za to potrebno mnogo vremena, truda, istrajnosti i neprekidnog rada na tome. Dakle, nije dovoljno samo da veruješ u svoje snove i da imaš talenat, već je neophodno da na tome konstantno radiš. Zbog toga ako veruješ u sebe i imaš talenat za glumu, krajnje je vreme da kreneš na tome da radiš. Učlani se u glumačku sekciju, raspitaj se ima li negde škole glume u blizini mesta gde ti živiš. Istraži sve opcije koje postoje a pomoću kojih možeš da vežbaš i da radiš na svom talentu. Budi disciplinovana, istrajna, uporna i ne odustaj. Svi imamo uspone i padove, ali najhrabriji su i najuspešniji oni koji posle padova ustanu i nastave dalje. Takođe, budi svesna da se uspesi ne grade preko noći, stoga budi strpljiva i svesna da je za sve potrebno vreme.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.