SOS: Dečko mi je grub dok me mazi

PROBLEM: Nismo još spavali, ali na putu smo da se to dogodi… Veza nam je super, ali me nešto brine (što mi otežava situaciju pa svaki put odustajem). On je inače nežan i jako pažljiv dečko, divno se ljubi, mazi, ali kad sve krene u tom smeru, i kad počne da me dira po grudima, telu, dole, nekako je grub pa me čak ponekad i zaboli, i postane neugodno. Ne radi on to namerno, mislim, ali glupo mi je da mu stalno pomeram ruke, ispada da to ne želim…

SAVET: Različite smo građe, momci nemaju grudi, vaginu, pa ne znaju kako je to i šta u stvari devojkama odgovara. Uostalom, neki momci su, kad se samozadovoljavaju, “grublji” prema sebi, pa ne razumeju da s devojkama treba nežnije. Svaka devojka je drugačija, odgovaraju joj drugačije stvari, drugačiji dodiri, nešto je i stvar iskustva… Nemoj se stideti da razgovaraš s dečkom, da mu kažeš šta ti prija, da treba da bude nežniji – veruj, biće mu drago jer i on želi da uživaš s njim.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Foto: Shutterstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.