SOS: Devojčica se zaljubila u mene, šta da radim?

Ćao… Zovem se Luka i treba mi hitno pomoć!!! Jedna devojčica se zaljubila u mene, ali i ja u nju… Ona i ja se znamo na “zdravo-ćao”, jer nismo išli zajedno u odeljenje ni od 1-4 ni sad… Saznao sam od svog druga i sada šizim!! Šta da radim? Ovo mi se prvi put dešava!!!

SAVET: Sve zavisi od tvojih godina i tvoje spremnoti da stupiš u vezu. Ukoliko si za to spreman, možeš probati da flertuješ sa njom – da joj se smeškaš, da je gledaš, da češće pričaš sa njom i da joj daješ komplimente. Kada budeš video da na to lepo reaguje, e onda je možeš pitati želi li da bude u vezi sa tobom. Sa druge strane, ukoliko za to nisi spreman, onda ništa. Eventualno možeš probati da flertuješ sa njom, čisto da vidiš kako to izgleda i kako se ti u vezi sa tim osećaš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.