SOS: Drug neće da me upozna sa simpom

Dragi Hej! volela bih da ovo izađe na sajtu ako je moguće.
Ovako, ima jedan dečak koji se meni mnogo sviđa. Ja njega ne znam lično, ali moj drug i on se druže pa mi je pričao o njemu.Kad sam ga bila zamolila da nas upozna, on je rekao da ne želi to da uradi i da nije siguran da li bi uopšte taj dečak hteo da se mi upoznamo. Ja bih stvarno volela da ga upoznam, ali nemam drugih načina sem preko mog druga, koji to ne želi. Takđe, pošto imam veliki strah od odbijanja ili ispaljivanja, bojim se da ne bih znala kako da se upoznam sa njim jer mislim da bi me samo ispalio. Kako da dođem do njega i kako da se upoznamo?

SAVET: Sumnjamo da bi te iko ispalio za upoznavanje. Mada, ti verovatno misliš na ono upoznavanje gde on zna da se ti njemu sviđaš. Ne mora da bude tako. Mogla bi da probaš da se kao slučajno i spontano sa njim upoznaš. Ne teraj druga kad već neće, ali probaj da provališ kada će njih dvojica biti zajedno pa tada dođi i napravi sebi priliku da ga upoznaš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.