SOS: Drugari mi se smeju jer želim da snimam za YouTube

Dragi Hej, u poslednjih godinu dana stalno pratim neke poznate youtubere na primer: Janu Dačović, Mariju Žeželj, Leu Stanković itd. Jako su me inspirisale da i ja budem kao one. Kada vidim njihove klipove sa BTF-a vidim ih stalno kako se zabavljaju, pa sam i ja odlučila da i ja budem youtuber. Ok da ne dužim više rekla sam roditeljima i oni su me podržali i pomažu mi da skupim novac za opremu, rekla sam prijateljima iz odeljenja ali oni su poćeli da me ismejavaju i počeli su da me imitiraju kako bi to izgledalo da sam ja pred kamerom i naravno se nisam obazirala na to, ali sada stvarno počinje da mi smeta, molim vas pomozite mi!

SAVET: Podrška vršnjaka, kao i njihovo mišjlenje je u tvojim godinama veoma bitno. Stoga nije ni čudo da ti to smeta. Jedan od načina je kuliranje, ignorisanje, koje zahteva dosta strpljenja sa tvoje strane i uglavnom može da urodi plodom. Drugi način može biti razgovor sa njima o tome. Ipak, ako nisi sa njima baš bliska, može se desiti da otvoren razgovor samo pogorša situaciju. I na kraju treći način podrazumeva tvoju spremnost da se šališ na sopstveni račun. Ukoliko to budeš uradila, mogu skapirati da se ne pecaš na provokacije zbog čega će im biti manje zabavno to zezanje, takođe na takav način mogu videti koliko si ti kul kao osoba. Izaberi način koji tebi najviše odgovara i u tom sprovođenju budi istrajna.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.