SOS: Drugarica mi odjednom ne odgovara na poruke

Dragi Hej, pišem ti opet, nadam se da ćes mi odgovoriti. Prijateljica mi ne odgovara odjednom na poruke, ne znam zašto. Ja sam se njoj javila, pitala je šta radiš i tako, videla je poruku, ali ništa od odgovora i to mi je baš čudno mi. Može neki savet? Šta da uradim?

SAVET: Prvo razmisli da li bi mogao postojati nekakav razlog za to da ti ne odgovori, ako ste se možda posvađale ili nešto slično. U svakom slučaju, šta god da je u pitanju, probaj da joj se ponovo javiš i da je pitaš zašto ti ne odgovara, da li je nešto ljuta i da li je između vas sve okej. Možda je samo bila u nekoj gužvi i nije stigla da ti odgovori, možda je npr. otvorila poruku, nije odmah odgovorila i kasnije zaboravila. Zato je najbolje da je pitaš otvoreno šta je u pitanju, još bolje je ako je pitaš uživo a ne preko poruke, i da tako rešite problem ako zaista postoji.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.