SOS: Drugarica otkriva moje tajne

Zdravo nadam se da ćete mi pomoći. Ja svojoj najboljoj drugarici uvek govorim sve tajne. Ona uvek kaže “Kunem se da nikom neću reći”, ali bez obzira ona uvek kaže nekom i izbamira me. Ja volim da delim tajne, što je malo čudno, ali ne znam kome drugom da kažem sem njoj. Molim vas pomozite mi.

SAVET: Ukoliko si se sa njom više puta opekla, ako je ona više puta izneverila tvoje poverenje, onda je zaista krajnje vreme da prestaneš da joj govoriš svoje tajne. To nije lako, posebno ako uzmemo u obzir to da ti je najbolja drugarica, ali očigledno je da na nju ne možeš da se osloniš. Ipak, pre toga bi mogla da probaš da sa njom o tome popričaš i da joj kažeš da ti smeta njeno takvo ponašanje. Daj joj šansu da proba to da ispravi i da sa tim prestane.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.