SOS: Drugarice me ignorišu

Moja BFF i moja druga BFF su se pre mog odlaska na more zbližile i od tada me potpuno ignorišu .Ja se stvarno trudim da im ne zameram, ali me sve više ignorišu. A meni je sve gore. Plačem svaki dan i non-stop sam tužna. Moja BFF kaze da ju je ova digla iz mrtvih, a moje pitanje je KAD ĆE MENE NEKO DIĆI IZ MRTVIH???

SAVET: Možemo skroz da razumemo zašto te je njihovo ponašanje povredilo. Smatrala si da su ti one najbolje drugarica, ali se u međuvremenu dogodilo to da ste se udaljile. O tome bi trebalo da popričate. Reci im da želiš sa njima da pričaš o vašem prijateljstvu. Nemoj ih nikako optuživati jer ih to može samo dodatno udaljiti, ali im reci kako se ti osećaš, kao i šta sada želiš (da se sve vrati na staro i da se ponovo zbližite). Bez razgovora na tu temu, neće biti ni promena. A tihim tugovanjem ili nekim inatom i pasivno agresivnim ponašanjem nećeš ništa postići. Rešenje se može samo pronaći u razgovoru između vas tri.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.