SOS: Drugovi samo gledaju u moje grudi!

PROBLEM: Imam 12 godina i za razliku od ostalih devojčica iz mog odeljenja imam velike grudi. Dok pokušavam da razgovaram sa drugovima, oni mi non-stop gledaju u grudi. To je veoma neprijatno. Please help!

SAVET: Grudi su divan poklon koji muškarci nemaju. Otuda njihova naročita zainteresovanost za njih. Daj sebi vremena da shvatiš ovu novu situaciju. Ako se stidiš i pokrivaš telo širokim majicama, to je ok, prirodno je i normalno za tvoj uzrast. Neko voli da privlači pažnju, a neko ne. Ali ne bi trebalo da se stidiš svojih grudi, već da se ispraviš i normalno ponašaš u muškom društvu, kao i do sada. Kako god da je, dobro došla u svet žena i počni da se navikavaš na to da dečaci (a kasnije i muškarci) gledaju ženama u grudi (čitaj, ono što oni nemaju) i uživaj u tome. To je jednostavno tako.

priredile: psihoteraput Tanja Dobrić Brankov i Sanja Matasić

 

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.