SOS: Kako da postanem glumica?

Moj san je da postanem glumica i mislim da sam dovoljno talentovana, ali moj problem je što živim u malom mestu i ne znam odakle da počnem. Da li treba da se prijavim u neku agenciju, postoji li neka srednja škola za to, jer ko će da čeka do fakulteta!

Joxy

SAVET: Nadamo se da si svesna da sama želja ponekad nije dovoljna za uspeh, jer mnogo ljudi želi razne stvari pa ih nikada ne ostvari. Gluma je, kao što verovatno već i sama znaš, umetnost koja zahteva neprekidnu vežbu. Najvažnije je da svoj talenat neprekidno razvijaš i zato bi bilo dobro da se za početak priključiš dramskoj sekciji u školi, a ako je nemate, budi ti ta koja će pokrenuti akciju da se sekcija napravi.

Raspitaj se da li blizu tvog mesta postoje glumačke škole, pozorišta mladih, obrati pažnju na kastinge u kojima se traže lica za serije, reklame… Da bi bila uspešna, moraš mnogo da vežbaš i marljivo učiš kako bi bila obrazovana, a kasnije ćeš, ako si toliko talentovana kao što sama kažeš, lako naći svoje mesto na dramskoj akademiji.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.